Villa Anna Charisma Pensiune in Avrig

Suna-ne
0744 488 365

Despre noi

Esti in locul potrivit. Este locul minunat pe care il cautai de-o viata. Aici este locul in care iti linistesti mintea si sufletul si in care te regasesti. Bucura-te de viata si de locul minunat in care ai ajuns. Esti impreuna cu natura si cu cei dragi. Esti fericit.

Daca iubesti natura, daca iubesti salbaticul si ineditul, daca te-ai saturat de cotidian si doresti sa inspiri aer curat cu miros verde, atunci ai gasit locatia perfecta, izolata de civilizatie, la o altitudine de 790m, pe Valea Avrigului, la poalele muntelui Suru. Dupa o distanta de 4 km parcursa pe drum forestier cu un peisaj de o frumusete uluitoare, ai ajuns in locul magic numit CASCADA INGERILOR.

Sculpturi monumentale de dimensiuni impresionante, realizate de artisti consacrati, te vor ajuta sa te ridici dincolo de efemer si constientizezi ca nemurirea nu este o componenta a conditiei umane.

Susurul raului si trosnetul crengilor vor fi singurele sunete care doresti sa le mai asculti, iar vecini iti vor fi doar cerbii, ursii si mistretii.

Magazinul nostruannaboutique_logo
Anna Boutique Maison – “un loc cu parfum de inger” – un concept nou pe piata din Romania, care
se bazeaza pe produse unicat sau serii mici, create in sistem de manufactura. Punem accent pe diferit, unic, calitate si nu cantitate, ca parte definitorie a unui concept slow retail, cu care ne identificam in totalitate, ca o replica la tot ce ceea ce inseamna industrial sau produse realizate in masa.
Anna Boutique Maison” – este un magazin tip casa – unde clientul intra practic, intr-un univers feeric, in stil landhouse, unde poate gasi de la fete de masa, perne decorative, decoratiuni, lumanari turnate manual, bijuterii, pana la dulceturi clasice sau cu tenta gourmet, ciocolata, fursecuri sau taitei de casa.

Imprejurimi:

Sibiu – oras medieval – aprox. 40km
Avrig – locul de nastere al lui Gheorghe Lazar – aprox. 15km

Trasee montane:
Varful Negoiu 2.535m altitudine
Cabana Barcaciu
Varful Suru 2.281m altitudine

„Natura este singura carte in care fiecare fila pastreaza cate un adevar” (Johann Wolfgang von Goethe)

„Natura vine in ajutorul tuturor parasitilor. Acolo unde totul lipseste, ea se daruie intreaga. Ea infloreste si reinverzeste sub toate prabusirile. Ea are iedera pentru pietre si dragoste pentru oameni.” (Victor Hugo)

„In natura nu exista numai frumos: uratul exista alaturi de frumos, diformul alaturi de gratie, grotescul este reversul sublimului, raul al binelui, umbra a luminii.” (Victor Hugo)

„Eu am pornit intotdeauna de la o idee, de la natura.” (Constantin Brancusi)

„Copacii sunt efortul nesfarsit al pamantului de a vorbi cu cerul.” (Rabindranath Tagore)